Om oss

Specialister på vårdnadstvist i Stockholm

Våra stora juridiska kunskaper och vårt brinnande engagemang och intresse för de rättsområden där vi är verksamma gör oss till det självklara valet för dig som vill ha en jurist som verkligen står vid din sida genom hela processen.

Vi åtar oss uppdrag inom familjerätt, migrationsrätt och brottmål. Anlitar du oss som din juristbyrå kan du vara säker på att få hjälp i livets alla skeden.

Vi erbjuder alltid en inledande kostnadsfri juridisk rådgivning per telefon när du kontaktar oss. Vid vårt första samtal kan du även få svar på frågor om finansiering.

Har du frågor om våra tjänster eller vill boka en kostnadsfri konsultation? Fyll i vårt kontaktformulär här på sidan så återkommer vi till dig inom kort. Självklart kan du också ringa eller maila om du föredrar det.

Klientens bästa - vårt fokus

För oss är du som klient alltid i fokus. Vårt arbete präglas av hög integritet, ärlighet och tillit och vi lägger ner mycket tid på att sätta oss in i din situation för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

En umgänges- eller vårdnadstvist kan vara en mycket uppslitande process, och vi har företrätt tillräckligt många parter i vårdnadstvister för att också veta att ingen situation är den andra lik. När du anlitar oss som juridiskt ombud ser till att vi är djupt införstådda med din situation så att vi med säkerhet kan föra din talan på bästa sätt, och dessutom kunna ge dig rätt råd och stöd genom hela vårdnadstvisten.

Med oss vid din sida ger du dig själv de bästa möjliga förutsättningarna för att utfallet i tvisten ska bli till din fördel. 

Vid din sida i tvister och brottmål