Vårdnadstvist Stockholm

Hjälp i tvister som rör barn och familj | 073-65 55 617

Om oss

Specialister på vårdnadstvist i Stockholm

Välkommen till Advokatfirman Centra! Våra stora juridiska kunskaper och vårt brinnande engagemang och intresse för de rättsområden där vi är verksamma gör oss till det självklara valet för dig som vill ha en advokat som verkligen står vid din sida genom hela processen.

Vi åtar oss uppdrag inom familjerätt, migrationsrätt och brottmål. Anlitar du oss som din advokatbyrå kan du vara säker på att få hjälp i livets alla skeden.

Vi erbjuder alltid en inledande kostnadsfri juridisk rådgivning per telefon när du kontaktar oss. Vid vårt första samtal kan du även få svar på frågor om finansiering av dina advokattjänster.

Har du frågor om våra tjänster eller vill boka en kostnadsfri konsultation? Fyll i vårt kontaktformulär här på sidan så återkommer vi till dig inom kort. Självklart kan du också ringa eller maila om du föredrar det.

Vid din sida i brottmål

Utöver att bistå parter vid familjerättsliga tvister som vårdnadstvister och umgängestvister så åtar vi oss även rollen som försvarare och målsägandebiträde i brottmål. Har du blivit misstänkt för ett brott och har rätt till offentlig försvarare har du också rätt att själv utse vem du vill ska försvara dig. Här har du mycket att vinna på att anlita en erfaren försvarsadvokat som kan föra din talan genom hela processen. Vi har lång erfarenhet av brottmål och hjälper dig gärna redan från första polisförhöret.

Du kan självklart också välja att anlita oss som privat försvarare om brottet du misstänks för inte ger rätt till en offentlig försvarare.

Har du själv råkat ut för ett brott och är målsägande i ett brottmål så kan du välja att anlita oss som målsägandebiträde. Som målsägandebiträde bistår vi dig med råd och stöd både före, under och efter rättegångsprocessen, ansvarar för att dina intressen tas till vara och hjälper till att begära ersättning eller skadestånd från den som är misstänkt för brottet.

Klientens bästa - vårt fokus

För oss är du som klient alltid i fokus. Vårt arbete präglas av hög integritet, ärlighet och tillit och vi lägger ner mycket tid på att sätta oss in i din situation för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

En umgänges- eller vårdnadstvist kan vara en mycket uppslitande process, och vi har företrätt tillräckligt många parter i vårdnadstvister för att också veta att ingen situation är den andra lik. När du anlitar oss som juridiskt ombud ser till att vi är djupt införstådda med din situation så att vi med säkerhet kan föra din talan på bästa sätt, och dessutom kunna ge dig rätt råd och stöd genom hela vårdnadstvisten.

Med oss vid din sida ger du dig själv de bästa möjliga förutsättningarna för att utfallet i tvisten ska bli till din fördel. Välkommen till Advokatfirman Centra!Vid din sida i tvister och brottmål